Наші презентації (Слово і Час, 2004)
“ ...Віддати зумієм себе Україні”: Листування Трохима Зіньківського з Борисом Грінченком; Іван Франко. Зів’яле листя: Лірична драма; Богдан Аепкий. Про життя і творчість Тараса Шевченка; Вісник Черкаського університету. Вип. 57; Волинь — Житомирщина: Історико-філологічний збірник з регіональних проблем; Кур’єр Кривбасу. — 2004. - №9; Критика. — 2004. - Число 7-8.