Процесс переваривания пищи у клещей-фитосейид Phytoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni и A. reductus (Gamasoidea, Phytoseiidae)

It is determined that food composition in Phythoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni and A. reductus affected the ratio and activity of digestive enzymes, pH-optima of their action and the phytolitic index. As these mites should digest the vegetative con­tent from guts of their victim, the menti...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:1981
Автори: Старовир, И.С., Барабанова, В.В.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України 1981
Назва видання:Вестник зоологии
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/192673
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Процесс переваривания пищи у клещей-фитосейид Phytoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni и A. reductus (Gamasoidea, Phytoseiidae) / И.С. Старовир, В.В. Барабанова // Вестник зоологии. — 1981. — Т. 15, № 1. — С. 77-79. — Бібліогр.: 6 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:It is determined that food composition in Phythoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni and A. reductus affected the ratio and activity of digestive enzymes, pH-optima of their action and the phytolitic index. As these mites should digest the vegetative con­tent from guts of their victim, the mentioned indices characterize them as optional car­nivores with additional vegetative nutrition.