Процесс переваривания пищи у клещей-фитосейид Phytoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni и A. reductus (Gamasoidea, Phytoseiidae)
It is determined that food composition in Phythoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni and A. reductus affected the ratio and activity of digestive enzymes, pH-optima of their action and the phytolitic index. As these mites should digest the vegetative content from guts of their victim, the menti...
Збережено в:
Дата: | 1981 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України
1981
|
Назва видання: | Вестник зоологии |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/192673 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Процесс переваривания пищи у клещей-фитосейид Phytoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni и A. reductus (Gamasoidea, Phytoseiidae) / И.С. Старовир, В.В. Барабанова // Вестник зоологии. — 1981. — Т. 15, № 1. — С. 77-79. — Бібліогр.: 6 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | It is determined that food composition in Phythoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni and A. reductus affected the ratio and activity of digestive enzymes, pH-optima of their action and the phytolitic index. As these mites should digest the vegetative content from guts of their victim, the mentioned indices characterize them as optional carnivores with additional vegetative nutrition. |
---|