Перспективи зниження техногенного навантаження роботи молокопереробних підприємств - Пашинський, О.С.; Машкін, О.А.; Лісиченко, Г.В.; Забулонов, Ю.Л. (Екологічна безпека та природокористування, 2009)
Стаття присвячена проблемам поводження з відходами на молокопереробних підприємствах. Основна увага приділена проблемам, пов’язаним із обігом молочної сироватки. Автори пропонують пілотний проект з організації збору, транспортування і глибокої переробки сироватки.