Сегментний аналіз даних польового спектрометрування в нафтогазопошукових задачах - Станкевич, С.А.; Титаренко, О.В. (Екологічна безпека та природокористування, 2010)
Запропоновано алгоритм просторового багатосегментного аналізу наборів прецизійних спектрограм, одержуваних в ході польового спектрометрування при вирішенні нафтогазопошукових задач.