Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону
Розглянуто сучасний рівень виробництва та споживання основних продуктів харчування в Одеській області, досліджено сучасні тенденції розвитку АПК регіону та переробної промисловості, визначено головні проблемні аспекти функціонування аграрних та переробних підприємств....
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | Крюкова, І.О. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2009
|
Назва видання: | Економіка харчової промисловості |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19469 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону / І.О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. — 2009. — № 3. — С. 5-7. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України
за авторством: Скопенко, Н.С., та інші
Опубліковано: (2010) -
Анализ соотношения темпов роста производительности труда и заработной платы в хлебопекарной промышленности
за авторством: Ощепков, О.П.
Опубліковано: (2009) -
Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Левицька, І.В.
Опубліковано: (2010) -
Перспективні напрями діяльності підприємств молокопереробної галузі
за авторством: Миронюк, Т.І.
Опубліковано: (2010) -
Проблеми підвищення ефективності підприємств харчової промисловості
за авторством: Бутенко, А.І., та інші
Опубліковано: (2009)