Вдосконалення обліку і аудиту основних засобів на ДП ДАК «Хліб України» Одеський портовий елеватор

В статті розглянуті принципи і порядок обліку основних засобів на виробничих підприємствах харчової галузі України. Розглянуто порядок обліку основних засобів на прикладі ДП ДАК “Хліб України“ Одеський портовий елеватор, виявлені деякі дрібні недоліки, на підставі яких розроблені та запропоновані за...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Лайко, О.І., Чобанзаде, С.Ч.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2009
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19478
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вдосконалення обліку і аудиту основних засобів на ДП ДАК «Хліб України» Одеський портовий елеватор / О.І. Лайко, С.Ч. Чобанзаде // Економіка харчової промисловості. — 2009. — № 3. — С. 37-40. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси