Проблеми підвищення ефективності підприємств харчової промисловості
У статті проведено аналіз ефективності підприємств харчової промисловості, виявлені їх основні проблеми та запропоновано ряд заходів щодо підвищення їх ефективності....
Збережено в:
Видавець: | Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
---|---|
Дата: | 2009 |
Автори: | Бутенко, А.І., Карпінська, Г.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2009
|
Назва видання: | Економіка харчової промисловості |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19482 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Проблеми підвищення ефективності підприємств харчової промисловості / А.І. Бутенко, Г.В. Карпінська // Економіка харчової промисловості. — 2009. — № 4. — С. 8-14. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Посткризове регулювання фінансового стану підприємств харчової промисловості України
за авторством: Лисюк, В.М., та інші
Опубліковано: (2010) -
Адаптація підприємств харчової промисловості до мінливих умов господарювання
за авторством: Кучеренко, В.Р.
Опубліковано: (2010) -
Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Левицька, І.В.
Опубліковано: (2010) -
Перспективні напрями діяльності підприємств молокопереробної галузі
за авторством: Миронюк, Т.І.
Опубліковано: (2010) -
Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України
за авторством: Скопенко, Н.С., та інші
Опубліковано: (2010)