Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)

Розглянуто стан та основні проблеми формування ринку рослинної олії та цукру. Визначено основні чинники, що перешкоджають успішному розвитку ринку сировини та готової продукції. Запропоновано низку заходів для підвищення ефективності функціонування цих ринків....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автори: Антонюк, П.О., Лисюк, В.М., Антонюк, О.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19492
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії) / П.О. Антонюк, В.М. Лисюк, О.П. Антонюк // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 14-20. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-19492
record_format dspace
spelling irk-123456789-194922011-04-30T12:04:54Z Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії) Антонюк, П.О. Лисюк, В.М. Антонюк, О.П. Формування та розвиток ринку продуктів харчування Розглянуто стан та основні проблеми формування ринку рослинної олії та цукру. Визначено основні чинники, що перешкоджають успішному розвитку ринку сировини та готової продукції. Запропоновано низку заходів для підвищення ефективності функціонування цих ринків. The condition and the basic problems of a vegetable oil and sugar market formation are considered. The major factors blocking successful development of the raw material and finished goods market are determined. A number of actions for increase of these markets functioning efficiency are offered. 2010 Article Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії) / П.О. Антонюк, В.М. Лисюк, О.П. Антонюк // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 14-20. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. XXXX-0063 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19492 338.439.5(477):664.1:665.3 uk Економіка харчової промисловості Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
spellingShingle Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Антонюк, П.О.
Лисюк, В.М.
Антонюк, О.П.
Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)
Економіка харчової промисловості
description Розглянуто стан та основні проблеми формування ринку рослинної олії та цукру. Визначено основні чинники, що перешкоджають успішному розвитку ринку сировини та готової продукції. Запропоновано низку заходів для підвищення ефективності функціонування цих ринків.
format Article
author Антонюк, П.О.
Лисюк, В.М.
Антонюк, О.П.
author_facet Антонюк, П.О.
Лисюк, В.М.
Антонюк, О.П.
author_sort Антонюк, П.О.
title Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)
title_short Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)
title_full Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)
title_fullStr Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)
title_full_unstemmed Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)
title_sort продовольчі ринки україни: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2010
topic_facet Формування та розвиток ринку продуктів харчування
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19492
citation_txt Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії) / П.О. Антонюк, В.М. Лисюк, О.П. Антонюк // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 14-20. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.
series Економіка харчової промисловості
work_keys_str_mv AT antonûkpo prodovolʹčírinkiukraíniocínkastanutaperspektivirozvitkunaprikladírinkívcukrutaroslinnoíolíí
AT lisûkvm prodovolʹčírinkiukraíniocínkastanutaperspektivirozvitkunaprikladírinkívcukrutaroslinnoíolíí
AT antonûkop prodovolʹčírinkiukraíniocínkastanutaperspektivirozvitkunaprikladírinkívcukrutaroslinnoíolíí
first_indexed 2023-10-18T17:04:46Z
last_indexed 2023-10-18T17:04:46Z
_version_ 1796140622436892672