Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах

В статті визначені недоліки стратегічного планування на харчових підприємствах. Досліджені негативні і позитивні фактори стратегічного розвитку пивоварних підприємств. Визначені напрями адаптації вітчизняних підприємств до сучасних умов....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автори: Агеєва, І.М., Мілєва, М.Д.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19493
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах / І.М. Агеєва, М.Д. Мілєва // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 20-23. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine