Сучасні концепції управління якістю продукції
У статті розглянуто питання управління якістю продукції як одного із засобів забезпечення конкурентоспроможності підприємства, приділено увагу сертифікації продукції та сучасній концепції менеджменту (TQM)....
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | Тарасова, О.В., Левицька, О.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2010
|
Назва видання: | Економіка харчової промисловості |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19494 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Сучасні концепції управління якістю продукції / О.В. Тарасова, О.В. Левицька // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 24-27. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Результативність процесу управління персоналом організації
за авторством: Харківський, Д.Ф., та інші
Опубліковано: (2010) -
Управління конкурентоспроможністю як основа успішної реалізації програми економічних реформ 2010-2014
за авторством: Жамойда, О.А.
Опубліковано: (2010) -
Контролінг персоналу як ефективний механізм управління трудовим потенціалом підприємств АПК
за авторством: Алекперова, Л.В.
Опубліковано: (2010) -
Інформаційне забезпечення як важлива складова процесу підготовки, прийняття та контролю реалізації управлінського рішення на підприємстві
за авторством: Олійниченко, О.М.
Опубліковано: (2010) -
Підвищення організаційної стійкості підприємств зернопереробної галузі
за авторством: Шевченко, З.І., та інші
Опубліковано: (2010)