Автоматизація фінансово-розрахункових операцій як чинник прискорення процесу господарської діяльності підприємств - Маркова, Т.Д.; Іванченков, В.С. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розкрито важливість безготівкової форми розрахунків підприємства, сучасні можливості швидкого забезпечення розрахунків та переваги від використання Інтернет-технологій при їх здійсненні. Обґрунтована відмова від використання організаційної структури - каси.