Навіщо потрібні ГІС-дослідження та як їх застосовувати? - Радченко, С.Б. (Археологія, 2019)
Геоінформаційні системи та бази даних є невід’ємним компонентом будь-якого сучасного археологічного дослідження. Проте кваліфіковане застосування цих інструментів потребує системного підходу та врахування низки важливих особливостей.