Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України

Розглянуто особливості формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
Дата:2010
Автори: Скопенко, Н.С., Тюха, І.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19511
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України / Н.С. Скопенко, І.В. Тюха // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 5-13. — Бібліогр.: 23 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Розглянуто особливості формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва.