Управління конкурентоспроможністю як основа успішної реалізації програми економічних реформ 2010-2014
В статті вирішено актуальні проблеми управління конкурентоспроможністю підприємств, представлено відповідну концепцію і механізм управління, розроблено інструментарій оцінки чинників, які на неї впливають....
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | Жамойда, О.А. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2010
|
Назва видання: | Економіка харчової промисловості |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19516 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Управління конкурентоспроможністю як основа успішної реалізації програми економічних реформ 2010-2014 / О.А. Жамойда // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 32-38. — Бібліогр.: 2 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств
за авторством: Агеєва, І.М., та інші
Опубліковано: (2009) -
Інформаційне забезпечення як важлива складова процесу підготовки, прийняття та контролю реалізації управлінського рішення на підприємстві
за авторством: Олійниченко, О.М.
Опубліковано: (2010) -
Сучасні концепції управління якістю продукції
за авторством: Тарасова, О.В., та інші
Опубліковано: (2010) -
Результативність процесу управління персоналом організації
за авторством: Харківський, Д.Ф., та інші
Опубліковано: (2010) -
Контролінг персоналу як ефективний механізм управління трудовим потенціалом підприємств АПК
за авторством: Алекперова, Л.В.
Опубліковано: (2010)