2025-02-23T14:50:49-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-19518%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T14:50:49-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-19518%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T14:50:49-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T14:50:49-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі

У даній статті досліджено питання стану та тенденції розвитку ринку консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі, виявлено інтереси споживача щодо консервованої продукції, її якості та цінової політики виробників, запропоновані нові види дитячого харчування, обґрунтована необхідність вк...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Верхівкер, Я.Г., Дроздова, В.А., Борісова, М.С.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Series:Економіка харчової промисловості
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19518
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:У даній статті досліджено питання стану та тенденції розвитку ринку консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі, виявлено інтереси споживача щодо консервованої продукції, її якості та цінової політики виробників, запропоновані нові види дитячого харчування, обґрунтована необхідність включення закладів освіти до кластеру продуктів дитячого харчування.