2025-02-23T19:48:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-19518%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T19:48:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-19518%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T19:48:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T19:48:11-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі

У даній статті досліджено питання стану та тенденції розвитку ринку консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі, виявлено інтереси споживача щодо консервованої продукції, її якості та цінової політики виробників, запропоновані нові види дитячого харчування, обґрунтована необхідність вк...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Верхівкер, Я.Г., Дроздова, В.А., Борісова, М.С.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Series:Економіка харчової промисловості
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19518
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id irk-123456789-19518
record_format dspace
spelling irk-123456789-195182011-04-30T12:05:04Z Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі Верхівкер, Я.Г. Дроздова, В.А. Борісова, М.С. Формування та розвиток ринку продуктів харчування У даній статті досліджено питання стану та тенденції розвитку ринку консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі, виявлено інтереси споживача щодо консервованої продукції, її якості та цінової політики виробників, запропоновані нові види дитячого харчування, обґрунтована необхідність включення закладів освіти до кластеру продуктів дитячого харчування. In this article are investigated questions of the state and progress of tinned food produce for fruit and vegetable source baby food market, professed user’s interests in relation to the canned products, its quality and price policy of producers, offered new types of baby food, grounded necessity of education establishments including to the cluster of baby food stuffs. 2010 Article Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі / Я.Г. Верхівкер, В.А. Дроздова, М.С. Борісова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 42-46. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. XXXX-0063 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19518 [664.84/.85:613.22]:338.439.5(477) uk Економіка харчової промисловості Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
spellingShingle Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Верхівкер, Я.Г.
Дроздова, В.А.
Борісова, М.С.
Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі
Економіка харчової промисловості
description У даній статті досліджено питання стану та тенденції розвитку ринку консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі, виявлено інтереси споживача щодо консервованої продукції, її якості та цінової політики виробників, запропоновані нові види дитячого харчування, обґрунтована необхідність включення закладів освіти до кластеру продуктів дитячого харчування.
format Article
author Верхівкер, Я.Г.
Дроздова, В.А.
Борісова, М.С.
author_facet Верхівкер, Я.Г.
Дроздова, В.А.
Борісова, М.С.
author_sort Верхівкер, Я.Г.
title Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі
title_short Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі
title_full Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі
title_fullStr Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі
title_full_unstemmed Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі
title_sort дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2010
topic_facet Формування та розвиток ринку продуктів харчування
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19518
citation_txt Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі / Я.Г. Верхівкер, В.А. Дроздова, М.С. Борісова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 42-46. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.
series Економіка харчової промисловості
work_keys_str_mv AT verhívkerâg doslídžennârinkuvirobnictvakonservívdlâditâčogoharčuvannânaplodoovočevíjosnoví
AT drozdovava doslídžennârinkuvirobnictvakonservívdlâditâčogoharčuvannânaplodoovočevíjosnoví
AT borísovams doslídžennârinkuvirobnictvakonservívdlâditâčogoharčuvannânaplodoovočevíjosnoví
first_indexed 2023-10-18T17:04:49Z
last_indexed 2023-10-18T17:04:49Z
_version_ 1796140625082449920