Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі

У даній статті досліджено питання стану та тенденції розвитку ринку консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі, виявлено інтереси споживача щодо консервованої продукції, її якості та цінової політики виробників, запропоновані нові види дитячого харчування, обґрунтована необхідність вк...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автори: Верхівкер, Я.Г., Дроздова, В.А., Борісова, М.С.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19518
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі / Я.Г. Верхівкер, В.А. Дроздова, М.С. Борісова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 42-46. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine