Адаптація підприємств харчової промисловості до мінливих умов господарювання

Розглянуто зміст реінжинирінгу регіональної економіки як засобу її перебудови і реструктуризації господарської діяльності: системний реінжинирінг, паспортизація регіонів, захисний реінжинирінг, програма реінжинирінгу, мотивація змін та нової організації регіонального господарювання, формування проек...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автор: Кучеренко, В.Р.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19522
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Адаптація підприємств харчової промисловості до мінливих умов господарювання / В.Р. Кучеренко // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 4. — С. 5-7. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine