Адаптація підприємств харчової промисловості до мінливих умов господарювання
Розглянуто зміст реінжинирінгу регіональної економіки як засобу її перебудови і реструктуризації господарської діяльності: системний реінжинирінг, паспортизація регіонів, захисний реінжинирінг, програма реінжинирінгу, мотивація змін та нової організації регіонального господарювання, формування проек...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2010
|
Назва видання: | Економіка харчової промисловості |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19522 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Адаптація підприємств харчової промисловості до мінливих умов господарювання / В.Р. Кучеренко // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 4. — С. 5-7. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!