Антропологічні матеріали з давньоруського курганного могильника Зелений Гай - Долженко, Ю.В. (Археологія, 2013)
Подано розгорнуту краніологічну характеристику антропологічного матеріалу курганного могильника доби середньо- віччя поблизу хут. Зелений Гай на північній околиці м. Суми, добутого в 1991—1992 рр.