Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості

В статті показано проблеми виробництва екологічно-безпечної продукції та її конкурентоздатність. Запропоновано заходи, які сприятимуть подальшому підвищенню конкурентоздатності продукції....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автор: Шишкіна, К.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19534
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості / К.В. Шишкіна // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 4. — С. 60-63. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-19534
record_format dspace
spelling irk-123456789-195342013-02-13T03:00:53Z Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості Шишкіна, К.В. Економіко-екологічні проблеми В статті показано проблеми виробництва екологічно-безпечної продукції та її конкурентоздатність. Запропоновано заходи, які сприятимуть подальшому підвищенню конкурентоздатності продукції. This article shows the problems of production of environmentally safe products and its competitiveness. The measures that will further improve product competitiveness. 2010 Article Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості / К.В. Шишкіна // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 4. — С. 60-63. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. XXXX-0063 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19534 005.332.4:[664-027.3:504] uk Економіка харчової промисловості Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Економіко-екологічні проблеми
Економіко-екологічні проблеми
spellingShingle Економіко-екологічні проблеми
Економіко-екологічні проблеми
Шишкіна, К.В.
Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
Економіка харчової промисловості
description В статті показано проблеми виробництва екологічно-безпечної продукції та її конкурентоздатність. Запропоновано заходи, які сприятимуть подальшому підвищенню конкурентоздатності продукції.
format Article
author Шишкіна, К.В.
author_facet Шишкіна, К.В.
author_sort Шишкіна, К.В.
title Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
title_short Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
title_full Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
title_fullStr Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
title_full_unstemmed Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
title_sort конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2010
topic_facet Економіко-екологічні проблеми
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19534
citation_txt Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості / К.В. Шишкіна // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 4. — С. 60-63. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
series Економіка харчової промисловості
work_keys_str_mv AT šiškínakv konkurentozdatnístʹpídpriêmstvharčovoípromislovostí
first_indexed 2023-10-18T17:04:52Z
last_indexed 2023-10-18T17:04:52Z
_version_ 1796140626797920256