Давньоруське оборонне будівництво у працях М. П. Кучери - Моця, О.П. (Археологія, 2017)
У роботі аналізується внесок відомого вітчизняного дослідника Михайла Петровича Кучери у вивчення традицій давньоруського оборонного будівництва (міста, замки, Змійові вали).