Дослідниця античної історії та культури (до 100-річчя від дня народження Ф.М. Штітельман) - Буйських, С.Б.; Чуєва, К.Є. (Археологія, 2014)
Висвітлено наукову біографію відомого українського вченого-антикознавця Ф.М. Штітельман.