Рец.: О. В. Глушок. Еволюція фортифікації на Правобережжі під впливом змін у тактиці облоги (XV - XVII ст.) - Панишко, С.Д. (Археологія, 2013)
К.: Унів. вид-во «ПУЛЬСАРИ», 2009. — 124 с., 90 рис., 2 мапи.