Е. Р. фон Штерн у вітчизняній історіографії - Кузміщев, О.Г. (Археологія, 2013)
Подано праці вітчизняних дослідників, присвячені діяльності історика й археолога кінця XIX — початку XX ст. Е.Р. фон Штерна.