Рец.: Н. Булик "Львівська археологія ХІХ - початку ХХ століття: дослідники, наукові установи, музеї" - Абашина, Н.С.; Яненко, А.С. (Археологія, 2015)
Львів: Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України; Львівський інститут економіки і туризму, 2014. — 304 с.