Система ураноносных альбититов как потенциальный источник поверхностных месторождений урана - Фомин, Ю.А.; Демихов, Ю.Н.; Сущук, Е.Г. (Доповіді НАН України, 2010)
На основi розгляду еволюцiї системи альбiтитових родовищ Кiровоградського мегаблока та порiвняння цього району зi схожим районом Канадського щита проведено оцiнку перспектив утворення у межах блока поверхневих уранових родовищ.