Дослідження пам'ятки чорної металургії салтівської культури - Колода, В.В. (Археологія, 1996)
Стаття присвячена дослідженню ремісничого центру лісостепового населення салтівської культури. Матеріали свідчать про розвинуте металургійне виробництво, поряд з яким існувало виготовлення гончарного посуду.