Управління розвитком ринку житлово-комунальних послуг з урахуванням закордонного досвіду - Бутін, Є.П. (Економічні інновації, 2009)
У статті розглянуто проблеми трансформації системи управління розвитком ринку житлово-комунальних послуг. Проаналізовано та систематизовано досвід організації та регулювання сфери ЖКГ у країнах з розвинутою ринковою економікою.