До проблеми склепів у некрополі Херсонеса Таврійського IV ст. до н. е. - Буйських, А.В. (Археологія, 2005)
Публікацію присвячено проблемі атрибуції підземних кам’яних поховальних склепів у некрополі Херсонеса Таврійського пізньокласичного — ранньоелліністичного часу.