«Церква з баптистерієм» городища Тепе-Кермен: проблеми датування та інтерпретації - Могаричев, Ю.М. (Археологія, 2005)
У статті розглядається датування та інтерпретація так званої печерної «церкви з баптистерієм», розташованої на городищі Тепе-Кермен у Криму.