Соціальний устрій населення ямної культурно-історичної спільності: погляди на проблему - Ушкова, Ю.В. (Археологія, 2006)
Статтю присвячено огляду основних позицій і підходів до розв’язання проблеми соціальної структури населення ямної культурно-історичної спільності (КІС). Окреслено перспективи дослідження цієї теми в майбутньому.