Вплив гранульованих бактеріальних препаратів комплексної дії на розвиток деяких хвойних рослин - Рой, А.О.; Царенко, І.Ю.; Захарченко, В.О; Курдиш, І.К. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2007)
Гранульовані бактеріальні препарати комплексної дії на основі фосфатмобілізувальних, азотфіксувальних мікроорганізмів і глинистих мінералів спричиняють стимулювальний вплив на розвиток хвойних рослин. Передпосівна обробка насіння та саджанців хвойних рослин бактеріальними препаратами позитивно впливає на їх ріст та розвиток.