Майбутнє атомної енергетики - Патон, Б.Є.; Бар'яхтар, В.; Бакай, О.; Неклюдов, І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглядаються перспективи розвитку ядерної енерге тики України у контексті світових тенденцій і постчор нобильських реалій. Акцентується на суттєвій ролі АЕС у планах забезпечення енергетичної незалежності країни.