Печатки Ніжинського козачого полку - Желіба, О. (Сiверянський літопис, 1999)
У Ніжинській філії Чернігівського обласного державного архіву (НФЧОДА) нами виявлено ряд сотенних печаток Ніжинського полку, які розкривають особливості козацької символіки другої половини XVIII ст.