Наукові школи та сучасні наукові напрями Інституту геофізики ім. С. І. Субботіна НАН України - Легостаєва, О.В. (Вісник НАН України, 2024)
Статтю присвячено історії створення та розвитку Інституту геофізики ім. С.І. Субботіна НАН України — добре знаного у світі українського геофізичного наукового центру. Коротко описано наукові школи, які склалися в установі, та сучасні актуальні напрями досліджень Інституту.