75-річчя члена-кореспондента НАН України О. О. Тараненка (Вісник НАН України, 2024)
24 червня виповнюється 75 років завідувачеві відділу загального мовознавства Інституту мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України члену-кореспонденту НАН України Олександрові Онисимовичу Тараненку.