Із зали засідань Президії НАН України (20 березня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 20 березня 2024 р. року розглядалися такі питання: — прикладні системи штучного інтелекту: комп’ютерний зір (доповідач — доктор технічних наук В.М. Синєглазов); — стресові стани населення України в контексті війни: соціально-груповий аналіз (доповідач — доктор соціологічних наук О.Г. Злобіна); — про виконання цільової програми наукових досліджень НАН України «Ядерні та радіаційні технології для енергетичного сектору і суспільних потреб» (доповідач — академік НАН України В.І. Слісенко); — про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); — кадрові та поточні питання.