Прикладні системи штучного інтелекту: комп’ютерний зір (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 20 березня 2024 р.) - Синєглазов, В.М. (Вісник НАН України, 2024)
У доповіді розглянуто результати проведених в Інституті кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України теоретичних та прикладних досліджень, пов’язаних з розробленням підходів до розв’язання задач комп’ютерного зору з використанням штучного інтелекту.