Із зали засідань Президії НАН України (1 травня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 1 травня 2024 р. року розглядалися такі питання: - блокчейн у кібербезпеці: теорія та практичне застосування (доповідач — член-кореспондент НАН України А.М. Кудін); - асиметричний синтез як невід’ємний інструмент сучасної медичної хімії (доповідач — доктор хімічних наук Ю.В. Рассукана); - про нагородження відзнаками НАН України, Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України, Грамотами Президії НАН України та Ради молодих вчених НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.