Юрій Баняс – найвизначніший казкар. Нова збірка казок від Івана Хланти (рец.: Хланта І. Казки та легенди з-під Хустського замку / Іван Хланта. – Ужгород : Патент, 2016. – 914 с.) - Мишанич, В. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Рецензія на книгу: Хланта І. Казки та легенди з-під Хустського замку / Іван Хланта. – Ужгород : Патент, 2016. – 914 с.