«Задзвонили у всі дзвони…» (рец.: Кіндратюк Б. Д. Дзвони та дзвіниці у творчості Тараса Шевченка / Богдан Кіндратюк ; Центр дослідження дзвонарства Прикарпат. нац. ун-ту ім. В. Стефаника. – Івано-Франківськ : Вид-во Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, 2013. – 44 с. – (Серія «Дзвонарська культура України», вип. 3)) - Яременко, В. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Рецензія на книгу: Кіндратюк Б. Д. Дзвони та дзвіниці у творчості Тараса Шевченка / Богдан Кіндратюк ; Центр дослідження дзвонарства Прикарпат. нац. ун-ту ім. Василя Стефаника. – Івано-Франківськ : Вид-во Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, 2013. – 44 с. – (Серія «Дзвонарська культура України», вип. 3).