«Дзяды» в культурній пам’яті білорусів - Боса, Л. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Повідомлення про участь автора у міжнародному святі "Каласавіни" та вшануванні 134-річниці від дня народження видатного поета та наукового і громадського діяча Якуба Коласа (Костянтина Михайловича Міцкевича) у Державному літературно-меморіальному музеї. Подія відбувалася на початку листопада у Мінську.