Сучасний «імпорт» ідентичностей серед помаків у Болгарії - Хінкова, С. (Народна творчість та етнологія, 2016)
У статті розглянуто сучасні зовнішні чинники і процеси, що впливають на релігійну та етнічну ідентичність помаків-болгар мусульманського віросповідання, які проживають у Родопах.