З маминої скрині - Яворська, Ю. (Народна творчість та етнологія, 2017)
Рецензія на книгу: Хай М., Федоронько Л. Динаміка фолькльорної традиції сіл Лютовиська та Биличі на Старосамбірщині. – Львів : Астролябія, 2016. – 320 с.