Національна ідентичність крізь призму імагології - Дєдуш, О. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті здійснено спробу дослідити та проаналізувати зв’язки національної ідентичності з імагологією як наукою про образи. Розглянуто вплив імагології на дослідження етносу та нації в етнологічній науці.