Історія унікального українського села Чернечий Яр на Полтавщині - Петренко, І. (Краєзнавство, 2022)
Рецензія на: Титаренко Г. Історія села Чернечий Яр 50-х років ХХ століття. Біла Церква, ПрАТ «Білоцерківська книжкова фабрика», 2021. – 272 с.