Всеукраїнська наукова конференція "Шості Череванівські наукові читання" - Бабенко, Л. (Краєзнавство, 2022)
27 жовтня 2022 року у Полтавському педагогічному університеті в режимі онлайн відбулася Всеукраїнська наукова конференція «Шості Череванівські наукові читання», присвячена пам’яті вченого-історика, першого доктора історичних наук на Полтавщині Антона Самійловича Череваня.