ХІ "Сікорські читання" - Нагайко, Т. (Краєзнавство, 2022)
Всеукраїнський історико-культурологічний форум «Сікорські читання», який щороку традиційно проходить у Переяславі, відбувся всупереч усім негативним обставинам, що сьогодні супроводжують життя українців. В умовах триваючої російсько-української війни було змінено дату окремих заходів цьогорічного зібрання. Відкриття його роботи кілька разів довелося переносити через масовані повітряні удари з боку Росії. Тож його урочиста та презентаційна частини відбулися 16 листопада 2022 року.