Риба та м’ясо на столі Волинського міщанства литовської доби
Історія харчування дає змогу науковцям наблизитися до умов повсякденного життя окремих соціальних верств у минулому, тому, у цій статті вперше в українській історіографії було перевірено припущення, що м’ясні продукти та риба були невід’ємною частиною повсякденної харчової культури волинського міщан...
Збережено в:
| Дата: | 2023 |
|---|---|
| Автор: | Тарасюк, М. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Інститут історії України НАН України
2023
|
| Назва видання: | Краєзнавство |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/202578 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Риба та м’ясо на столі Волинського міщанства литовської доби / М. Тарасюк // Краєзнавство. — 2023. — № 1-2. — С. 27-40. — Бібліогр.: 22 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Репресії щодо працівників правоохоронних органів в УРСР доби "Великого терору" (на прикладі Київської області)
за авторством: Бажан, О.
Опубліковано: (2012) -
Організаційні засади та програмні орієнтири Народної організації українців м. Львова (1920–1930-ті рр.)
за авторством: Соляр, І.
Опубліковано: (2009) -
Організація виробництва кошерного м'яса у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст.: історико-методологічний аспект
за авторством: Проців, О.
Опубліковано: (2018) -
Панські садиби Поділля: на прикладі Шпаківського маєтку М.П.Балашова (кінець ХІХ – початок ХХ ст.)
за авторством: Рудь, О.
Опубліковано: (2013) -
Парламентська діяльність Дмитра Левицького (1928–1930)
за авторством: Лаврук, Б.
Опубліковано: (2009)